بیست و چهارمین همایش و نمایشگاه ملّی ژئوماتیک در روزهای پایانی اردیبهشت ۹۶ (دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه | ۲۵ام، ۲۶ام و ۲۷ام) در محل سازمان نقشه برداری کشور برگزار خواهد شد. آپسیس – رسانه تخصصی ژئوماتیک و حامی رسانه ای همایش – آخرین اخبار از این رویداد بزرگ را پوشش خبری خواهد کرد. در همین راستا و پس از انتشار برنامه زمان بندی همایش ژئوماتیک ۹۶ از طریق سایت همایش های سازمان نقشه برداری کشور (دانلود برنامه زمان بندی همایش ۹۶) سخن دبیر همایش ژئوماتیک – جناب آقای دکتر مرتضی صدیقی – را در ادامه خواهیم خواهند.
سخن دبیر همایش ملی ژئوماتیک ۹۶ | دکتر مرتضی صدیقی
با نام و یاد خداوند متعال و یاری خواستن از او، بیست و چهارمین همایش و نمایشگاه ملّی ژئماتیک را در بهار ۱۳۹۶ آغاز می کنیم. سازمان نقشه برداری کشور، برحسب وظیفه نقش سیاستگذاری و راهبری در حوزه تولید نقشه و اطلاعات مکانی را دارد و در این راستا با همت مسئولان، استادان دانشگاه، دانشجویان و بخش صنعت نقشه برداری، همه ساله همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک را برگزارمی نماید.
این همایش و نمایشگاه، جایگاه مناسبی برای همه تولیدکنندگان و کاربران نقشه و اطلاعات مکانی است تا با توانمندی ها و نیازهای کشور آشنا شوند. شکی نیست که این گردهمایی بزرگ موجب تشویق متخصصان و خصوصاً ترغیب نسل جوان برای مشارکت بیشتر در تولید علم و کار شده و در نتیجه موجب ارتقای سطح علمی و فنی در کشور می گردد.
در این همایش، روند داوری مقالات با دعوت از اساتید مجرب و متخصصین حوزه مهندسی نقشه برداری و در گرایش های مختلف آن صورت پذیرفت. مقالات در شاخه های ژئودزی و هیدروگرافی، فتوگرامتری، سنجش از دور، سامانه های اطلاعات مکانی و SDI، کارتوگرافی و کاداستر دسته بندی گردید. نتیجه بررسی های علمی و دقیق اساتید، به پذیرفته شدن ۴۲ مقاله به عنوان سخنرانی و ۸۲ مقاله به عنوان مقاله پوستری از مجموع مقالات ارسالی به دبیرخانه، منجر گردید که این مقالات در طول دو روز همایش ارائه خواهند شد.
به موازات فعالیت های همایش، در بخش مقالات علمی و با مشارکت مؤسسات مختلف دولتی، خصوصی، علمی و پژوهشی و در ۹ کارگروه تخصصی مختلف، موضوعات روز ژئوماتیک در کشور بررسی گردید. نتیجه این بررسی ها، ارائه ۳۷ عنوان کارگاه تخصصی، مقاله کاربردی و گزارش فنی استکه در سالن هایی به موازات همایش ارائه می گردد. فرصت را مغتنم می شمارم و به این وسیله از همه استادان، پژوهشگران، دانشجویان و نمایندگان دستگاه ها و مؤسساتمختلف که در این همایش ما را یاری دادند و به ارائه دستاوردهای خود می پردازند؛ تشکر نمایم.
علاوه بر حاضران و مدعوان، از اعضای شورای سیاستگذاری، هیئت علمی، هیئت رئیسه، ستاد برگزاری، مسئولان اجرایی همایش و همه همکاران که در بخش های مختلف همایش و نمایشگاه سهمی در برگزاری مطلوب آن داشته اند، تشکر و قدردانی می نمایم.