در راستای توسعه همکاری های سازمان جغرافیایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان نقشه برداری کشور، تفاهمنامه همکاری در تبادل اطلاعات مکانی، نقشه و محصولات اختصاصی، امضا شد.
در راستای توسعه همکاری های سازمان جغرافیایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان نقشه برداری کشور، تفاهم نامه ای در زمینه تبادل اطلاعات مکانی، نقشه و محصولات اختصاصی دو سازمان روز یکشنبه مورخ ۱۸تیر ماه به امضای روسای دو مجموعه رسید.
به همین منظور نشست مشترک سازمان جغرافیایی وزارت دفاع وپشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان نقشه برداری کشور، با حضور دکتر مدیری رئیس سازمان جغرافیایی، دکتر علیرضا آزموده اردلان رئیس سازمان نقشهبرداری کشور و جمعی از مدیران و مسئولان هر دو سازمان، در محل سازمان نقشه برداری کشور برگزار شد.
در ابتدای این دیدار، دکتر آزموده اردلان ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از روند رو به رشد همکاری این دو سازمان گفت: فضای دوستانه همکاری که طی چهار سال گذشته بین این دو مجموعه حاکم بوده است، به امیدخدا با امضای این تفاهم نامه منجربه ارتباطات گسترده تر و نتایج سازنده برای نظام خواهدشد.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور افزود: نتیجه فضای همکاری دوستانه بین کارکنان و متخصصان دو سازمان و استفاده از تمام امکانات و زیرساخت های موجود آنها، موجب ایجاد بازویی قدرت مند برای رفع نیازهای نقشه برداری کشور خواهد شد.
در ادامه این نشست دکتر مدیری نیز روند توسعه همکاری این دو سازمان را در چند سال اخیر، تحسین کرده و ضمن ابراز خرسندی از این واقعه مهم افزود: با امضای این تفاهم نامه، همکاری سازمان جغرافیایی و سازمان نقشه برداری کشور ادامه و نتایج آن نقطه عطف تصمیمات سازمان یافته برای برنامه ریزان کشور خواهد بود. در سایه این برنامه ریزی ها نقش اطلاعات مکانی و کاربرد آن نیز در زمینه اقتدار ملی بیش از پیش آشکار خواهد شد.
وی در این باره گفت: اطلاعات مکانی، پایه و اساس همه تصمیمات ملی است و طرح های توسعه پایدار بر مبنای اطلاعات دقیق و صحیح قابل تحقق خواهندبود. وی همچنین بر نقش مهم این دو سازمان در تقویت دانش و تکنیک نقشه برداری در کشور و منطقه تأکید نمود.
بر اساس این تفاهم نامه قراراست این دو سازمان به مدت ۵ سال درزمینه های متعددی من الجمله مواردزیرهمکاری مشترک داشته باشند: همکاری مشترک در بازنگری نقشه ها و اطلاعات مکانی موجود و تولید محصولات جدید، در زمینه علمی و پژوهشی، در اختیار قرار دادن تجهیزات فنی دو سازمان، همکاری در راه اندازی زیرساخت داده های مکانی در کشور.
در پایان گفتنی است، کمیته مشترک متشکل از نمایندگان و کارشناسان دو سازمان، امور راهبردی و ساماندهی هماهنگی و اجرای طرح ها و پروژه های مرتبط با این تفاهم نامه را بر عهده خواهند داشت.